Kasvohoidot

DMK SKIN REVISION™-IHOTERAPIA

Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Ihossa näkyvät muutokset ovat tulosta elämäntavoista, hormonaalisista muutoksista ja ympäristön vaikutuksesta.

Kauneus lähtee aina sisältäpäin terveistä soluista.

Voit tulla aina yksittäiseenkin hoitoon, jos kaipaat hetkittäistä hemmottelua tai pikaista ihon elvyttämistä ja kirkastamista. Pysyvät ja ylläpidettävät tulokset saavutetaan kuitenkin aina sarjahoito-ohjelmilla. Sarjahoidoissa selvitetään ja korjataan myös kudosten ja solujen syvempiä epätasapainotiloja, jotka näkyvät ulospäin epäpuhtaana, väsyneenä, vanhentuneena ja elottomona ihona. Usein löydetään myös, että yleisvointi ja immuniteetti on laskenut ja koko kehon aineenvaihdunta on hidastanut. DMK Skin Revision™-hoidoilla voidaan hoitaa vaikeitakin iho-ongelmia ja tukea kasvojen alueen kirurgisia hoitoja.

DMK Skin Revision™ -konseptin mukaiset hoidot poikkeavat merkittävästi perinteisestä kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta. Edistykselliset DMK Skincare™-tuotteet ovat lääkkeenomaisia tuotteita, jotka sisältävät ainutlaatuisia rikastettuja ainesosia, seoksia ja yhdisteitä, tarkkoja uuttamismenetelmiä käyttäen. DMK Skin Revision™-hoidoissa ei käytetä ihoa vaurioittavia tekniikoita, ja kudoksia hoidetaan transdermaalisesti, eli vaikutukset ulottuvat syvemmälle kudoksiin, kuin yleensä.

DMK SKIN REVISION™ JA KOTIHOIDOT SAAVAT AIKAAN TEHOKKAITA TULOKSIA MM. SEURAAVISSA TILANTEISSA

* perus ihonhoitoa kaipaava iho
* akne
* vuodeaikojen vaihteluun reagoiva iho
* tukkoinen ja samea iho
* laajentuneet ihohuokoset
* epäpuhdas iho
* hormonaalisiin muutoksiin reagoiva iho
* uudistusta kaipaava iho
* arpimuodostumat
* auringon tuottamat vauriot ihossa
* maksaläikät ja pigmentaatio
* couperosa ja rosacea
* atooppinen iho
* elämäntavoista ja -muutoksista johtuvat stressireaktiot
* ikääntynyt ja juonteinen iho
* plastiikkakirurgisten toimenpiteiden esi- ja jälkihoito

HOITO-OHJELMAT

Valitse erikoishoidoista sinun tarpeisiisi sopiva ensihoito, jonka aikana ihoterapeutti tekee jatkosuunnitelman. Suosittelemme entsyymihoitoa ensihoidoksi. Usein vahvempia hoitoja voi toteuttaa vasta kun kudoksia on käsitelty.

Voit aina myös soittaa ja kysyä lisätietoja ennen kuin varaat hoidon. DMK-ihoterapeutit ovat erikoiskoulutettuja kosmetologeja. GlamuuRin ihoterapeutit ovat myös koulutettuja terapeutteja, jotka ovat sitoutuneen jatkokouluttautumaan ja ylläpitämään ammattitaitoaan käymällä säännöllisesti DMK Skin Revision™-koulutuksissa.

MITEN JA MIKSI DMK DMK SKIN REVISION™-MENETELMÄ TOIMII

Remove • Rebuild • Protect • Maintain – menetelmä on kaiken kattava neljän vaiheen ohjelma.

Remove – Poistaa kuollutta ihosolukkoa, joka estää ihon luontaisen toiminnan ja tekee siitä väsyneen ja ikääntyneen näköisen.

Rebuild – Jälleenrakentaa ihoa elinvoimaiseksi ja uudistuneeksi. Jäljelle jäävät elävät ihosolut vastaanottavat proteiineja ja muita aminohappoja sekä ravinteita uttaen näin ihosoluja pysymään elinvoimaisina ja terveinä mahdollisimman pitkään.

Protect – Suojaa ihoa auringon, vapaiden happiradikaalien ja ympäristön haittavaikutuksilta, jotka aiheuttavat mm. ihon ennenaikaista vanhenemista.

Maintain – Ylläpitää ihon optimaalista toimintaa oikealla kotihoito-ohjelmalla ja säännöllisin välein tapahtuvilla entsyymikäsittelyillä. Hoitotuotteet on kehitetty mitä puhtaimmista kasviraaka-aineista, jotka on yhdistetty ainutlaatuiseen transdermaaliseen kuljetusmenetelmään. Tämän menetelmän ansiosta ihosolut voivat elää jatkuvasti parhaissa olosuhteissa.

DMK SKIN REVISION™ ENTSYYMIHOIDOT

DMK Skin Revision™ entsyymihoito on voimakkaasti ihoa uudistava DMK Skin Revision™-konseptin todellinen kuningatar!

Entsyymi uudistaa ihon solutomintaa, poistaa kuollutta solukkoa, stimuloi kollageenin tuotantoa, tuo uutta hapekasta verta hiusverisuoniin, parantaa lymfakiertoa ja soluaineenvaihduntaa ja immuunitoimintoja. Hoito sisältää valintasi mukaan käsi- tai jalkahieronnan.

Hoito sopii kaikille ja on suositeltava myös raskausajan hormonaalisten muutosten ja turvotuksen tukihoidoksi.
Entsyymihoidolla voidaan hoitaa myös ikääntymisen merkkejä, juonteita, aknea ja liikapigmentoitumista. Ihoterapeutti tekee yksilöllisen hoito-ohjelman kotihoitotuotteineen ensimmäisen käynnin yhteydessä. Hoidon jälkeen saat halutessasi ihoterapeutilta suositukset ja väritestauksen DMK Cosmetics -meikkituotteista.

DMK Skin Revision™- entsyymihoidon jälkeen tulee pitää viiden päivän tauko ennen Facelift-hoitoa.

Hoito ei välttämättä sovi henkilöille, joilla on voimakas kananmuna-allergia. Kaikille kananmuna-allergikoille tulee tehdä pieni ärsytystesti viimeistään 24t ennen hoitoa. Mainitsethan allergiasta jo varauksen yhteydessä, jotta voimme varata myös testiajan.