Huulet

Huulet

Kestopigmentoinnilla voidaan korjata huulten epäsymmetriaa sekä luoda täyteläistä ilmettä kapeille huulille. Tämä on myös ratkaisuna, jos huulten raja on epätarkka tai häilynyt. Menetelmä kohottaa kasvojen yleisilmettä ja korostaa huulia kauniisti. Jotta huulten kestopigmentoinnille saadaan valittua oikeanlainen toteutusmenetelmä, kestopigmentointimestarin on pystyttävä tarkoin arvioimaan asiakkaan kasvojen mittasuhteita ja muotoja. Saadakseen täydellisen tuloksen, on osattava arvioida kasvoja kokonaisuutena!

On myös huomioitava huulten ääriviivat. Huulten kestopigmentoinnissa on perusperiaatteena se, että jos halutaan pehmentää teräviä ja kulmikkaita kasvonpiirteitä, on valittava pyöreät muodot huulten kestopigmentoinnille. Jos halutaan korostaa dynamiikkaa, muokataan huulten rajat selkeämmiksi ja terävemmiksi.

Erilaiset tekniikaat

Huulien rajaus – tämän käsittelyn avulla voi korjata huulten ääriviivojen huuhtoutumista ja piirtää huulten muotoa vain huulikynällä.

Huulien sävyttäminen – ääriviivojen varjostus, joka vähitellen muuttuu huulten luonnolliseksi väriksi, antaa mahdollisuuden tehdä huulten rajauksen kirkkaimmilla väreillä ja samaan aikaan säilyttää meikin luonnollisuuden.

3D huulet – 3D-pigmentoinnin avulla voi korjata huulten muotoa, lisätä huulten värin