Silmät

Silmärajausten pigmentointi

Silmien rajauksen kestopigmentointi muuttaa silmät ilmeikkäimmiksi, suuremmiksi ja raikastaa kasvojen kokonaisilmettä. Tämä on ihanteellinen ratkaisu piilolinssien käyttäjille ja niille, jotka ovat allergisia ripsivärille tai muulle kosmetiikalle. Silmärajaukset ovat myös haastavaa ja aikaavievää, jolloin helppo ratkaisu on ammattilaisen tekemä kestävä ja kaunis ratkaisu.

Kestopigmentoinnilla voi saunoa, uida ja urheilla, ilman, että täytyy huolehtia rajauksen leviämisestä. Rajauksen värejä ovat pääasiallisesti musta ja tummanruskea. Musta rajaus kestää iholla 4-6 vuotta ja tummanruskea 2-4 vuotta pigmentoinnista. Näihin monesti yhdistetään myös sinistä, vihreää, violettia tai muuta väriä, jolloin saadaan vielä näyttävämpi musta rajaus.

Eyelinerin tekniikkaat

Ripsien välissä olevan alueen värjäys – olevan alueen värjäystä ja toimii kuin eyelaineri tavallisessa meikissä – ohutta linjaa piirretään ripsien kasvuin linjan yllä. Linjat voivat olla erilaisia pituudeltaan, leveydeltään, muodoltaan ja väriltään, ne voivat olla klassisia tai trendikkaita, niissä voi olla pikku häntä -kaikki riippuu teidän toivomuksista

Klassinen eyeliner – voimakas rajaus kulkee melko leveänä ja paksuna koko matkan. Rajaus voi olla melkein tasapaksu, mutta mieluiten niin, rajaus on sisänurkasta hitusen ohuempi kuin ulkonurkasta.

Hiilenmusta smokey eyeliner – meikki on utuinen ja yleensä käytetään vain yhtä väriä. Halutessaan smoky eyes -meikkiä voi hieman soveltaa ja käyttää silmien sisänurkkiin aavistuksen vaaleampaa väriä. Myös häivytykseen voi käyttää toista väriä.