Microblaiding

MITÄ MICROBLADINGIN ON?

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Ero pysyvämpään kestopigmentointiin verrattuna on, että microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup vahvistus noin 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa microblading ammatilaiseesi kun koet tarvitsevasi vahvistusta.

MILTÄ SE TUNTUU?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu ihosi kivunsietokyvvstä, ihotyypistäsi sekä käytetystä puudutteesta. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Tuntemus jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.

MITEN MICROBLADING TEHDÄÄN?

Kulmien suunnittelu ja muotoilu mittatyökalun avulla ja sen mukainen esipiirros, itse toimenpide ja jälkihoito. Piirrämme esipiirroskynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.
Bladingin aikana käytämme teriä jotka koostuvat 7-18 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon.
Jälkihoidon aikana käytämme kulmiisi rauhoittavia voiteita ja ohjeistamme sinua kotihoidossa.

KUINKA KAUAN VARAAN AIKAA?

Microbladingiin varaamme 2 tuntia. Varaamme aikaa hyvin, sillä haluamme rauhassa suunnítella kanssasi haluamasi kulmat ja toteuttaa työn tarkkuudella. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, esipiirroksen, kulmien muotoilun ja microblade toimenpiteen.

KULMIEN KOTIHOITO TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Sinun tulee pitää iho ja kulmat puhtaina ja välttää aurinkoa sekä uimista, saunomista ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Annamme asiakkaille mukaan tarkat kotihoito-ohjeet ja kotihoitovoiteen. Parantumisaika on noin viikon, jonka aikana iho voi hilseillä ja ylimäärinen pigmentti ihon pinnalta irtoaa. Noin kuukauden kuluttua pigmentti on tasoittunut ja kuukauden jälkeen tarvittaessa tehdään touchup vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touchupin.

HOIDON JÄLKEEN
  1. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
  2. Käsittele kulmia hellästi ja älä irrota kuollutta ihoa eli rupea itse
  3. Levitä topsilla rauhoittavaa kotihoitovoidetta tarpeen mukaan n. 2-4 kertaa päivässä
  4. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa, että suojaat kulmasi auringolta sekä voimakkailta happotuotteilta.
  5. Vältä solariumia ja auringonottoa. Suosittelemme ettei solariumia käytetä vähintään viikkoon microbladingin jälkeen. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen menettelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblade kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haalostumaan ja kulmat vaativat uuden touchupin nopeammin.
  6. Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia noin viikon ajan laitosta.
  7. Ei kulmameikkiä eikä anti-aging voiteita viikkoon laiton jälkeen, anna kulmien ihon parantua rauhassa.
  8. Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta touchup (värin uudelleen laitto n. 1kk kuluttua microbladingistä) menettelyn jälkeen.
  9. Annamme jokaiselle asiakkaalle kirjallisena ENNEN -ja JÄLKEEN kotihoito-ohjeet.